Ajutor pentru autism Romania

 

Tudor Berciu AUTISM ROMANIA-Asociația Părinților Copiilor cu Autism

100% Complete
3,560 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Eu sunt Tudor si am 16 ani.

Am crescut în Bucuresti şi în acest moment merg la şcoală în Anglia, însă acest lucru nu mă împiedică să fiu aproape de comunitatea tinerilor autişti din România. 

Toata lumea trebuie să fie tratată cu respect şi din păcate persoanele cu autism din România nu primesc respectul care li se cuvine şi nu au şanse egale la a duce o viaţă demnă şi independentă. De aceea, am ales să ajut Autism România în a înfiinţa Centrul multifunctional de asistenţă și suport pentru viață independenta pentru tineri si adulți autiști.    

Autism Romania este o asociaţie care ajută tinerii cu autism să se integreze in societate şi face advocacy pentru respectarea drepturilor persoanelor cu autism. În România, persoanele cu autism nu sunt tratate ca si restul şi nu primesc ajutorul de care au nevoie. Pentru mine acest lucru este inacceptabil. 

Consider că oameni cu autism merită o viața mai bună în care să fie integrați în societate și nu discriminați asupra!

Dacă şi tu eşti de acord cu mine fă o donaţie şi sprijină înfiinţarea Centrului multifunctional de asistenţă și suport pentru viață independenta pentru tineri si adulți autiști. Tinerii şi adulţii autişti merită un loc unde să îşi dezvolte abilităţile de viaţă independentă, merită să aibă prieteni şi să participe în comunitate. 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

AUTISM ROMANIA este o asociație înființată in 2001 de părinți, într-un moment în care autismul era necunoscut în Romania, care făcut primele acțiuni de advocacy, promovare a nevoilor specifice și a drepturilor persoanelor cu autism. 

Principalul obiectiv ale acestui proiect de a le oferi adolescenților si tinerilor autiști oportunități de dezvoltare-adaptate, pentru a deveni cât mai independenți și de a avea o viață cât mai împlinită. 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

10 Donații

07 Nov 2023
Sa fie folositi cu folos!
06 Nov 2023
06 Nov 2023

Horia Georgescu

500 RON
06 Nov 2023
06 Nov 2023

Denisa

10 RON
06 Nov 2023
06 Nov 2023

Anonymous

150 RON
06 Nov 2023
150 RON
Felicitări, Tudor pentru inițiativa ta! Cu siguranța lumea ar fi mai buna dacă cu toții am tine cont și de nevoile celorlalți!
06 Nov 2023

Anonymous

150 RON
06 Nov 2023
Tudor Berciu : AUTISM ROMANIA-Asociația Părinților Copiilor cu Autism
Ajutor pentru autism Romania